2011-2012 Öğretim Yılında Gerçekleştirilen Etkinliklerimiz

• Yrd. Doç. Dr. Ozanser Uğurlu 25-28 Nisan 2012 tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen 17. Ulusal Psikoloji Kongresi'ne "Sabrın Yordayıcıları Olarak: Umut, Minnettarlık, İyimserlik ve Dindarlık Seviyesi" başlıklı sözel bildirisiyle katılmıştır.
  • Bölümümüz Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Aslı Göncü 25-28 Nisan 2012 tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen 17. Ulusal Psikoloji Kongresi'ne "İlişki-Odaklı & İş-Odaklı Yöneticiliğin İş Doyumuna & Yönetici Tarafından Değerlendirilen Çalışan Performansına Etkilerindeki Farklılıklar: Çalışan Atıflarının Aracı Rolü" başlıklı sözel bildirisiyle katılmıştır.
  • 20 Nisan 2012 tarihinde, bölümümüz Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Aslı Göncü Bilkent Üniversitesi Psikoloji Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlik haftasında "Endüstri ve Örgüt Psikolojisi" başlıklı seminerini gerçekleştirmiştir.
  • 19 Nisan 2012, Perşembe günü Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Baştuğ "'Üçüncü Bahar' Yaşlılık Psikoloji" seminerini gerçekleştirmiştir.
  • Bölümümüz Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Aslı Göncü 8-13 Nisan 2012 tarihleri arasında Almanya'da gerçekleştirilen "The International Journal of Arts & Sciences Spring Conference" etkinliğinde "Employee Outcomes of Leader Group Prototypicality and Mediating Processes: Task Performance and Job Satisfaction" başlıklı araştırmasını sözel bildiri olarak sunmuştur.
  • 23 Mart 2012, Cuma günü, Yrd. Doç. Dr. Ozanser Uğurlu Ufuk Üniversitesi Psikoloji Topluluğu'nun daveti ile "Aşkın Psikolojisi" seminerini gerçekleştirmiştir.
  • 20 Mart 2012, Salı günü, Yrd. Doç. Dr. Ozanser Uğurlu Bilkent Üniversitesi Psikoloji Topluluğu'nun daveti ile "Aşkın Psikolojisi" seminerini gerçekleştirmiştir.
  • 17 Mart 2012, Cumartesi günü düzenlenen Arı Koleji Bilim Şenliği'nde Bölümümüz Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Aslı Göncü Felsefe Grubu projelerini değerlendirmek üzere jüri üyesi olarak yer almıştır.
  • Bölümümüz Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Aslı Göncü, 14 Mart 2012 günü Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Birim Eğitim Günleri" kapsamında "Grup Dinamiği ve Kitle Psikolojisi" konusunda bir seminer gerçekleştirmiştir.
  • 7-10 Mart 2012 tarihleri arasında Londra'da düzenlenen 27th International Conference of Alzheimer's Disease International'a Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Baştuğ "Comparison of the Oral Trail Making Task Performances of Patients with Alzheimer’s Disease, MCI and Healthy Elderly” başlıklı poster ile katılmıştır.
  • 27 Ocak 2012, Cuma günü Güneydoğum Derneği tarafından düzenlenen ve üniversitemizin ev sahipliğini yaptığı Sokak Çocukları Çalıştayı'na Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Baştuğ katılmıştır.
  • 15 Ocak 2012, Pazar günü T.C. Zafer Kalkınma Ajansı tarafından yürütülmekte olan 2011 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon Sağlık Yüksek Okulu'nun "Mental Retarde Çocuğu Olan Ailelerde İletişim"
    konulu faaliyetinde Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Baştuğ eğitmenlik yapmıştır.
  • 19 Aralık 2011, Pazartesi günü Yenimahalle Kaymakamlığı'na bağlı Kaya Bayazıtoğlu Lisesi 9. sınıf öğrencilerine Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Baştuğ tarafından "Ergenlik Dönemi Özellikleri ve Cinsel Eğitim" konulu seminer verilmiştir.
  • Educaturk tarafından 19-20 Aralık 2011 tarihleri arasında Gaziantep'de ve 22-23 Aralık 2011 tarihleri arasında Adana'da gerçekleştirilen Eğitim Fuarı'nda Yrd. Doç. Dr. Ozanser UĞURLU tarafından "Sınavdan Korkmuyorum" konulu seminer verilmiştir.
  • Bölümümüz Başkan Vekili Yrd.Doç.Dr. Aslı Göncü 14-15 Aralık 2011 tarihinde Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İş Gücü Uyum Dairesi Başkanlığı bünyesinde Ankara İçkale Hotel’de düzenlenen “Mesleki Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri Ulusal Forumu Çalıştayı” isimli çalışmaya “Temel Görevler ” konusundaki çalışma grubunda Türk Psikologlar Derneği’ni temsilen katılmak için davet almış ve Çankaya Üniversitesi ve Türk Psikologlar Derneği temsilcisi olarak çalıştayda görev
    almıştır.
  • Educaturk tarafından 8-9 Aralık 2011 tarihleri arasında Trabzon'da düzenlenen Üniversiteler Tanıtım Fuarı'nda 8 Aralık 2011 Perşembe günü Yrd. Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ tarafından ''Türkiye'de Etkin Lider ve Yönetici Olmanın Önkoşulları'' konulu seminer gerçekleştirilmiştir.
  • 5 Aralık 2011 Pazartesi günü Yrd. Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ tarafından ''Kim Kimin için, Ne Zaman, Nerede Lider'' konulu seminer Yeni Kampüs Kırmızı Salon'da gerçekleştirilmiştir.
  • 16 Kasım 2011, Çarşamba günü Uzman Psikolog Öznur ÖNCÜL tarafından gerçekleştirilen "Suçun Yeniden Ġşlenmesini Önlemeye Yönelik Çalışmalar" semineri 72 kişinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
  • 2 Kasım 2011, Çarşamba günü, Yrd. Doç. Dr. Ozanser Uğurlu tarafından gerçekleştirilen "Aşkın Psikolojisi" semineri 131 kişinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
  • 01 Kasım 2011, Salı günü Çankaya Kaymakamlığı'na bağlı Hacı Ömer Tarman Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerine Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Baştuğ tarafından "Ergenlik Dönemi Özellikleri ve Cinsel Eğitim" konulu seminer verilmiştir.