2012-2013 Öğretim Yılında Gerçekleştirilen Etkinliklerimiz

• Çankaya Üniversitesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığının 2012-2013 Yıllık Eğitim Takvimi doğrultusunda; 02 Mayıs 2013 Perşembe günü, Yrd.Doç.Dr. Gülbahar BAŞTUĞ ve Arş.Gör. Nağme KAŞMER tarafından, 14:00-16:00 saatleri arasında,"Stresi Yaşam Enerjisine Dönüştürmek" konulu eğitim verilmiştir.
  • Bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Baştuğ 24 Nisan 2013 Çarşamba günü Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Topluluğu’nun davetlisi olarak “Yaşlılık Psikolojisi: Üçüncü Bahar” seminerini vermiştir.
  • 22-25 Nisan 2013 tarihinde İtalya'nın Floransa şehrinde gerçekleştirilen "The International Journal of Arts and Sciences Conference"da Bölüm Başkan Vekili Yrd.Doç.Dr. Aslı Göncü "Changing Nature of Leadership and the Role of Followers' Characteristics in Leadership: Cultural and Cross-Cultural Theories, Studies, and Empirical Findings" başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir.
  • 27 Nisan 2013 tarihinde İzmir, Özdere'de gerçekleştirilen "27th European Federation of Psychology Students' Association Congress"e Bölüm Başkan Vekili Yrd.Doç.Dr. Aslı Göncü "Emerging Leadership: Cultural and Cross-Cultural Approaches and Empirical Findings" başlıklı semineri ile davetli konuşmacı olarak katılmıştır.
  • Bölümümüz Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Aslı Göncü 8 Mart 2013 tarihinde Naquesh Cafe ve Butik'de "Stres Yönetimi ve Mutluluğa Açılan Kapı" başlıklı sohbeti gerçekleştirmiştir.
  • 25 Ocak 2013, Cuma günü Güneydoğum Derneği tarafından düzenlenen ve Atılım Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Uyuşturucu Çalıştayı'a Bölümümüz Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Aslı Göncü katılmıştır.
  • Bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Baştuğ 22 Aralık 2012 Cumartesi günü Türk Tabibler Birliği Kadın Hekimlik ve Kadın Sağlığı Kolu tarafından gerçekleştirilen "Cinsel Saldırı Sonucu Oluşan Gebelikler ve Kürtaj" çalıştayına katılmıştır.
  • Bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Baştuğ 19 Aralık 2012 Çarşamba günü gerçekleştirilen Ankara Üniversitesi II. Psikoloji Günleri etkinliğinde "Yaşlılık Psikolojisi: Üçüncü Bahar" başlıklı konferansını gerçekleştirmiştir.
  • Bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Baştuğ 06 Aralık 2012 Perşembe günü Alzheimer Derneği Aylık Toplantıları çerçevesinde gerçekleştirilen "Theory of Mind ve Görsel Algı" etkinliğine katılmıştır.
  • Bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Baştuğ 29 Kasım 2012 Perşembe günü Güneydoğum Derneği ve Ufuk üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen "Şiddet" konulu çalıştaya katılmıştır.
  • 28 Kasım 2012 Çarşmba günü saat 18:00'de Türkiye Psikiyatri Derneği'nde Aile Bağları filmi izlenmiş ve Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Baştuğ tarafından Stratejik Aile Terapisi Kavramları ile Aile Bağları filminin analizi yapılmıştır.
  • 26 Kasım 2012 Pazartesi günü Çankaya Kaymakamlığı'na bağlı Hacı Ömer Tarman Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerine Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Baştuğ tarafından "Ergenlik Dönemi Özellikleri ve Cinsel Eğitim" konulu seminer verilmiştir.
  • 15 Kasım 2012, Perşembe günü saat 16:00'da Yeni Kampüs Mavi Salon'da Dr. Nedret Öztan "Psikolog Kimdir? Türkiye'de ve Dünyada Psikolojinin Dünü, Bugünü, Yarını" başlıklı seminerini gerçekleştirmiştir.
  • Bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Baştuğ 08 Kasım 2012 tarihinde Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Kütüphane Seminer Salonu'nda "Beden Dili Yoluyla Yüksek İmaj Oluşturmak" başlıklı seminerini gerçekleştirmiştir.
  • Bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Nart Bedin Atalay 15 Kasım 2012 tarihinde Amerika'da gerçekleştirilen Psychonomics Society'nin 2012 yılı kongresinde "Survival processing enhances source memory: Evidence from a within-subjects comparison" başlıklı posterini sunmuştur.
  • Bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Baştuğ 13-17 Ekim 2012 tarihleri arasında Viyana'da gerçekleştirilen 25. European College of Neuropsychopharmacology Kongresi'ne (25th ECNP Congress) "Hoarding Behavior in an Elderly Patient with Vascular Dementia" başlıklı poster ile katılmıştır.
  • Bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Baştuğ 09-13 Ekim 2012 tarihleri arasında Bursa'da gerçekleştirilen 48. Ulusal Psikiyatri Kongresi'nde "Yaşlı Bireylerde Demans Tanısı ve Ayırıcı Tanısında Nöropsikolojik Testlerin Kullanımı" başlıklı konferansa davetli konuşmacı olarak katılmıştır ve "Üç Olgu ile Demansta Kompulsif Biriktiricilik" ve "Demans Hastalarında Ajitasyonun Boyutlarının Değerlendirilmesi" konulu posterlerin sunumunu gerçekleştirmiştir.
  • Bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Nart Bedin Atalay 05 Ekim 2012 tarihinde Yaşar Üniversitesi Psikoloji Bölümü tarafından düzenlenen Psikoloji ve Sanat Sempozyumu'nda "Müziğin yapısal özelliklerinin algılanması" başlıklı
    sunumunu gerçekleştirmiştir.
  • Bölümümüz Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Aslı Göncü 27 Eylül 2012 tarihinde Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Avrupa Rehberlik Merkezi Birimi'nin Ankara İçkale Otel'deki "Mesleki Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri Konferansı"nda "Mesleki Bilgi ve Rehberlik Hizmetleri için Yeni Politikalar Üretilmesi" başlıklı grup çalışması için Dr. Nedret Öztan ile birlikte oturum başkanlığı yapmıştır.