2014-2015 Öğretim Yılında Gerçekleştirilen Etkinliklerimiz

//2014-2015 Öğretim Yılında Gerçekleştirilen Etkinliklerimiz
2014-2015 Öğretim Yılında Gerçekleştirilen Etkinliklerimiz 2017-06-14T15:35:46+00:00
  • 23 Aralık 2014 Salı günü Mavi Salonda 16.00’da ” Gelişim Psikolojisi” konulu Oryantasyon Toplantısı yapılmıştır.
  • 8 Aralık 2014 Pazartesi günü Mavi Salonda 15.30’da ” Klinik Psikoloji” konulu Oryantasyon Toplantısı yapılmıştır. Bu toplantının ardından 16.00 ‘ da Uzm. Psk. Yağmur Ar “Klinik Psikoloji Perspektifinden Kayıp ve Yas” konulu seminerini vermiştir.
  • 15 Aralık 2014 Pazartesi günü Mavi Salonda 15.30’da ” Bilişsel Psikoloji” konulu Oryantasyon Toplantısı yapılmıştır.
  • 1 Aralık 2014 Pazartesi günü Mavi Salonda 15.30’da “Sağlık Psikolojisi” konulu Oryantasyon Toplantısı yapılmıştır.
  • 24 Kasım 2014 Pazartesi günü Mavi Salonda 15.30’da “Endüstri ve Örgüt Psikolojisi” konulu Oryantasyon Toplantısı yapılmıştır.
  • 11 Kasım 2014 Salı günü Mavi Salonda 15.30’da “Psikoloji Bölümü, Bilimi ve Eğitiminin Tanıtımı” konulu Oryantasyon Toplantısı yapılmıştır.
  • Bölümümüz öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hande KAYNAK, “Effects of Valence, Arousal and Age in Incidental Encoding of Words and Recognition Memory”başlıklı makalesini 5-9 Kasım 2014 tarihlerinde Amerika Gerontoloji Çalışmaları Derneği’nin 67. Yıllık Konferansı’nda sunmuştur.
  • Bölümümüz Öğretim Görevlisi Tuğba Yılmaz ve bölümümüz 2. Sınıf öğrencilerinden Miraç Coşkun ve İrem Derya Çağlayan, 11-14 Eylül tarihlerinde St. Petersburg Baltic Institute of Humanities’de düzenlenen V. European Conference on Social and Behavioral Sciences’da “The Investigation of the Relationship between Loneliness Levels and Internet Use’’ başlıklı çalışmalarını sözel bildiri olarak sunmuşlardır.
  • Bölüm Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Aslı Göncü, 11-14 Eylül tarihlerinde St. Petersburg Baltic Institute of Humanities’de düzenlenen V. European Conference on Social and Behavioral Sciences’da ‘‘Anything Has Changed Ever? The Relationship of Followers’ Authoritarian Personality, Religiosity, and Sexism with their Leader Preferences in Various Contexts’’ başlıklı tek yazarlı çalışmasını sözel bildiri olarak sunmuştur.
  • Bölümümüz Öğretim Görevlisi Tuğba Yılmaz, 11-14 Eylül tarihlerinde St. Petersburg Baltic Institute of Humanities’de düzenlenen V. European Conference on Social and Behavioral Sciences’da ‘‘A Case Formulation from Clinical Psychological Viewpoint’’ başlıklı tek yazarlı çalışmasını sözel bildiri olarak sunmuştur.
  • Bölümümüz Öğretim Görevlisi Tuğba Yılmaz,11-14 Eylül tarihlerinde St. Petersburg Baltic Institute of Humanities’de düzenlenen V. European Conference on Social and Behavioral Sciences’da Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Burhan Yılmaz ile “Establishment of the Other, Identity and Deformation in Contemporary Art” başlıklı çalışmalarını sözel bildiri olarak sunmuştur.