• 1 Mart 2018 Perşembe günü Merkez Kampüs Kırmızı Salon’da “Çankaya Üniversitesi 2. Bilişsel Psikoloji Günü” etkinliği gerçekleştirilmiştir.

• 6 Aralık 2017 Çarşamba günü Merkez Kampüs Mavi Salon’da saat 10.30’da “Psikoloji Mezunu Olmak ve Yüksek Lisansa Başvuru Süreci” konulu Oryantaston Toplantısı Arş. Gör. Merve DENİZCİ NAZLIGÜL ve Psk. Ozan BIÇAKCI‘nın katılımı ile yapılmıştır.

• 15 Kasım 2017 Çarşamba günü Merkez Kampüs Mavi Salon’da saat 15.00’da “Bilişsel Psikolojinin Tanıtımı” konulu Oryantaston Toplantısı Yrd. Doç. Dr. Hande KAYNAK ve Yrd. Doç. Dr. Erol ÖZÇELİK‘in katılımı ile yapılmıştır.

• 8 Kasım 2017 Çarşamba günü Merkez Kampüs Mavi Salon’da saat 15.20’de “Gelişim Psikolojisinin Tanıtımı” konulu Oryantaston Toplantısı Yrd. Doç. Dr Ezgi TUNA‘nın katılımı ile yapılmıştır.

• 25 Ekim 2017 Çarşamba günü Merkez Kampüs Mavi Salon’da saat 15.10’da “Klinik Psikolojinin Tanıtımı” konulu Oryantaston Toplantısı Yrd. Doç. Dr Merve TOPCU‘nun katılımı ile yapılmıştır.

• 18 Ekim 2017 Çarşamba günü Merkez Kampüs Mavi Salon’da saat 15.00’da “İş Yaşamında Psikoloji ve Psikologlar: Endüstri ve Örgüt Psikolojisi” konulu Oryantaston Toplantısı Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE‘nin katılımı ile yapılmıştır.

• 11 Ekim 2017 Çarşamba günü Merkez Kampüs Mavi Salon’da saat 15.00’de “Sosyal Psikolojinin Tanıtımı” konulu Oryantasyon Toplantısı Prof. Dr. Ali DÖNMEZ‘in katılımı ile yapılmıştır.

• 4 Ekim 2017 Çarşamba günü Merkez Kampüs Mavi Salon’da saat 15.00’de “Psikoloji Bilimi ve Eğitiminin Tanıtımı” konulu Oryantasyon Toplantısı yapılmıştır