• Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE, 14-15 Aralık 2017 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşen Uluslarası İstihdam ve Kariyer Kongresi’nin “Kadın İstihdamının Önündeki Engellerin Kaldırılmasına Yönelik Öneriler” paneline, “Kadın Liderlerin ve Girişimcilerin Karşılaştığı Engeller ve Engelleri Kaldırmaya Yönelik Öneriler” başlıklı sunumuyla davetli konuşmacı olarak katılmıştır.

• Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE, 16 Kasım 2017 tarihinde Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Kadın Liderler ile Girişimcilik Semineri’ne “Liderlikte Cinsiyet Meselesi: Kadın Liderler ve Girişimciler” başlıklı sunumuyla davetli konuşmacı olarak katılmıştır.