×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM
  • Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE, 4 Kasım 2019 tarihinde, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji Bölümü’nde davetli konuşmacı olarak “Çalışanların Yönetici ve Liderlik Tipi Tercihleri: Kim, Kimin İçin İdeal Yönetici?” başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir.

 

  • 9 Ekim 2019’da Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde,  “Bölüm Tercihinden Örgütsel Davranışa, Bağlanmadan Sosyal Medya Bağımlılığına Karanlık Üçlü Etrafında Dans” başlıklı sunumunu davetli konuşmacı olarak gerçekleştirmiştir.

 

  • 17 Nisan 2019’da Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde,  “İki Yönlü Bir Araştırma ve Kariyer Yolculuğu: Endüstri/Örgüt Psikolojisi ve Sosyal Psikoloji” başlıklı sunumunu davetli konuşmacı olarak gerçekleştirmiştir.

 

  • Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE, 9 Nisan 2019 tarihinde, Çankaya Üniversitesi 5. Psikoloji Günleri’nde davetli konuşmacı olarak “İş Yerinde Psikolojik ve Cinsel Taciz: Akademide ve Uygulamada Bildiklerimiz ve Bil(e)mediklerimiz)?” başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir.

 

  • Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE, 6 Nisan 2019 tarihinde, Ankara Üniversitesi 7. Psikoloji Günleri’nde davetli konuşmacı olarak “Babacan Liderlik Kimler İçin, Neden Etkili? Zincirleme Araştırma Öyküleri” başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir.

 

  • 4 Nisan 2019 tarihinde Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE, “Kim Kimin İçin İdeal Yönetici? Etkin Liderlik Stillerine Yönelik Türkiye’den Araştırma Bulguları” başlıklı sunumunu davetli konuşmacı olarak Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü 4. Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü’nde gerçekleştirmiştir.

 

  • 8 Mart 2019 tarihinde Çankaya Üniversitesi Kadın Çalışmaları, Araştırma ve Rehberlik Merkezi ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Çalışmaları tarafından gerçekleştirilen “Ceren Demer Şenel Anısına Akademide Kadın Emekçiler Konferansı”na Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE “İş Yerinde Cinsel Taciz, Sonuçları, Önleme ve Müdahale Yöntemleri” başlıklı sunumuyla katılmıştır.

 

  • Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE, 23 Şubat 2019 tarihinde, TOBB ETU Üniversitesi Psikolojik Bakış Topluluğu’nun düzenlediği 1. Psikoloji Günü’nde davetli konuşmacı olarak “İş Yerinde Psikolojik ve Cinsel Taciz: Akademide ve Uygulamada Bildiklerimiz ve Bil(e)mediklerimiz” başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir.