×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Değerli öğrencilerimiz,

Tüm dünyayı sarsan COVID 19 pandemisi sebebiyle 2020-2021 Güz döneminde de uzaktan eğitim yapmaya devam edeceğiz. Bu dönem, tüm derslerimiz senkron yani eşzamanlı işlenecektir. Bölüm olarak, sınavların yanı sıra quiz, ödev ve sunum gibi farklı değerlendirmelerle zenginleştirilmiş ve değerlendirmelerde sürece odaklanan dersler hazırlamayı hedeflemekteyiz. Bunun yanında, dönem içerisinde tüm sınıflarla ayrı ayrı olmak üzere çevrimiçi oryantasyon toplantılarımız yapılacak, danışmanlığınızı yapan öğretim elemanlarımız sizlerle düzenli çevrimiçi toplantılar yaparak sürekli iletişim içerisinde olacaklardır. Geçtiğimiz Bahar döneminde olduğu gibi, bu dönem de sizlere en yüksek kalitede uzaktan eğitim sunabilmek için çalışmaktayız. Bu sürecin verimliliğinin artması için sizlerden “cankaya” uzantılı e-posta hesaplarınız ile WebOnline ve üniversite/bölüm web sitesinde yer alan duyuruları düzenli olarak takip etmenizi rica ediyoruz.

Bu zorunlu sürecin bir an önce sona ermesini ve pandeminin sona erdiği günlerde sizlerle yüz yüze eğitimde bir araya gelebilmeyi sabırsızlıkla bekliyor ve umut ediyoruz.

Psikoloji bölümü öğretim kadrosu olarak sizleri çok özlediğimizi belirtir, hepinize sağlıklı günler ve başarılı bir dönem dilerim.

Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE

Psikoloji Bölüm Başkanı