• 3 Mayıs 2017 Çarşamba günü Merkez Kampüs Mavi Salon’da Çankaya Üniversitesi 3. Psikoloji Günleri: “Kimlik ve Eşitlik” etkinliği gerçekleştirilmiştir.

• 25 Nisan 2017 Salı günü Merkez Kampüs Mavi Salon’da saat 13.30’de “Gelişim Psikolojisinin Tanıtımı” konulu seminer Psk. Merve DEVECİ‘nin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

• 23 Şubat 2017 Perşembe günü Merkez Kampüs Kırmızı Salon’da Çankaya Üniversitesi 1. Bilişsel Psikoloji günü: “Zihne Yolculuk” etkinliği gerçekleştirilmiştir.

• 9 Aralık 2016 Cuma günü Merkez Kampüs RA03 dersliğinde saat 12.00’da “Psikoloji Bölümü Stajı Bilgilendirme Seminerleri” toplantısı yapılmıştır.

• 21 Kasım 2016 Pazartesi günü Merkez Kampüs Mavi Salon’da saat 14.30’da “Yakın İlişkiler Bağlamında Şiddet” konulu seminer Doç. Dr Cebrail KISA tarafından verilmiştir.

• 14 Kasım 2016 Pazartesi günü Merkez Kampüs Mavi Salon’da saat 15.00’da “Gelişim Psikolojisinin Tanıtımı” konulu Oryantaston Toplantısı Öğr. Gör. Aslı YALÇIN‘ın katılımı ile yapılmıştır.

• 8 Kasım 2016 Salı günü Merkez Kampüs Mavi Salon’da saat 15.00’da “Klinik Psikolojinin Tanıtımı” konulu Oryantaston Toplantısı Yrd. Doç. Merve TOPCU‘nun katılımı ile yapılmıştır.

• 7 Kasım 2016 Pazartesi günü Merkez Kampüs Mavi Salon’da saat 15.00’da “Bilişsel Psikolojinin Tanıtımı” konulu Oryantaston Toplantısı Yrd. Doç. Dr Hande KAVAK ve Yrd. Doç. Dr. Erol ÖZÇELİK‘in katılımı ile yapılmıştır.

• 1 Kasım 2016 Salı günü Merkez Kampüs Mavi Salon’da saat 15.00’da “İş Yaşamında Psikoloji ve Psikologlar: Endüstri ve Örgüt Psikolojisi” konulu Oryantaston Toplantısı Doç. Dr Aslı GÖNCE KÖSE‘nin katılımı ile yapılmıştır.

• 17 Ekim 2016 Pazartesi günü Merkez Kampüs Mavi Salon’da saat 15.00’da “Psikoloji Bölümü, Bilimi ve Eğitiminin Tanıtımı” konulu Oryantaston Toplantısı Prof. Dr Ali DÖNMEZ‘in katılımı ile yapılmıştır.