×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

 

  • Psk. Cansu KARAKUŞ ve Psk. İrem Derya ÇAĞLAYAN‘ın katılımı ile, “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” başlıklı seminer, 3 Aralık 2018 Pazartesi günü, saat 13.30’da Mavi Salon‘da gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimizin afişi için lütfen tıklayınız.

 

  • Araş. Gör. Ozan BIÇAKCI’nın katılımı ile, “Gelişim Psikolojisi” başlıklı oryantasyon toplantısı 28 Kasım 2018 Çarşamba günü, saat 15.30’da Mavi Salonda gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimizin afişi için lütfen tıklayınız.

 

 

  • Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE’nin katılımı ile, “Endüstri ve Örgüt Psikolojisi” başlıklı oryantasyon toplantısı 7 Kasım 2018 Çarşamba günü, saat 15.30’da Mavi Salonda gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimizin afişi için lütfen tıklayınız.

 

 

  • Dr. Öğr. Üyesi Pınar BIÇAKSIZ’ın katılımı ile, “Trafik Psikolojisi” başlıklı oryantasyon toplantısı 31 Ekim 2018 Çarşamba günü, saat 15.30’da Mavi Salonda gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimizin afişi için lütfen tıklayınız.

 

 

  • Dr. Öğr. Üyesi  Nakşidil YAZIHAN ve Öğr. Gör. Dr Aslı Bahar İNAN katılımı ile, “Bilişsel Psikoloji” başlıklı oryantasyon toplantısı 17 Ekim 2018 Çarşamba günü, saat 15.30’da Mavi Salonda gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimizin afişi için lütfen tıklayınız.