• Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE, 16 Aralık 2018 tarihinde, Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu Ankara Yerel Yapılanması tarafından  gerçekleştirilen “Teoriden Pratiğe Etik” başlıklı toplantıda davetli konuşmacı olarak “Tartışmalı Psikoloji Deneyleri Bağlamında Etik Paradoksu” başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir.

• Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE, 28 Nisan 2018 tarihinde, Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu Ankara Yerel Yapılanması tarafından  gerçekleştirilen 2. Psikoloji Günü toplantısında, davetli konuşmacı olarak “Mesleki Deneyimler: Endüstri ve Örgüt Psikolojisi” başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir.