×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM
  • Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE, 26 Aralık 2020 tarihinde, Erzurum Teknik Üniversitesi Psikoloji Kulübü’nde çevrimiçi olarak  “Akademide Mesleki Deneyimler: Endüstri ve Örgüt Psikolojisi?” başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir.

 

  • 10 Aralık 2020 tarihinde Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE, “Endüstri ve Örgüt Psikolojisi” başlıklı sunumunu davetli konuşmacı olarak ve çevrimiçi biçimde Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu Ankara Yerel Yapılanması’nda gerçekleştirmiştir.

 

  • Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE, 3 Aralık 2020 tarihinde, İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Kulübü’nde çevrimiçi olarak  “İş Yerinde Psikolojik ve Cinsel Taciz: Akademide ve Uygulamada Bildiklerimiz ve Bil(e)mediklerimiz” başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir.

 

  • Bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Hande KAYNAK, Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Topluluğu’nun “Bilişsel Psikoloji Haftası” etkinliği kapsamında 1 Aralık 2020 tarihinde, “Duygu, Belleğimizi Nasıl Etkiler?” başlıklı konuşmasını gerçekleştirmiştir.

  • Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE, 26 Kasım 2020 tarihinde, Balıkesir Üniversitesi Psikoloji Kulübü ve TPÖÇG (Balıkesir)’de çevrimiçi olarak  “Kadın Liderlerin ve Girşimcilerin Karşılaştığı Engeller ve Engelleri Kaldırmaya Yönelik Öneriler” başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir.

 

 

  • Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE, 12 Kasım 2020 tarihinde, PsikologlarTR Akademi’de çevrimiçi olarak  “İş Yerinde Psikolojik ve Cinsel Taciz: Akademide ve Uygulamada Bildiklerimiz ve Bil(e)mediklerimiz” başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir.

 

  • Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE, 20 Ekim 2020 tarihinde, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin düzenlediği Birinci PSIKOSS Fest kapsamında çevrimiçi olarak  “Çalışanların Yönetici ve Liderlik Tipi Tercihi: Kim, Kimin İçin Daha İdeal Yönetici?” başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir.

 

  • Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Aslı GÖNCÜ KÖSE, 16 Şubat 2020 tarihinde, Orta Doğu Teknik Üniversitesi 12. Psikoloji Günleri’nde davetli konuşmacı olarak  “Lider-Takipçi, Yönetici-Çalışan İlişkilerini Neler Belirliyor? Liderlik Stilleri ve Takipçi/Çalışan Özelliklerinin Etkileşimleri” başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir.