×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Sevgili öğrencilerimiz,

Staj formlarını bölüme gelerek elden teslim etmeyi tercih etmeyen öğrencilerimiz, mavi kalemle doldurdukları ve imzaladıkları “Çankaya Üniversitesi Zorunlu Stajyer Öğrenci Sigorta Giriş Formu”nu tarattıktan sonra obicakci@cankaya.edu.tr adresine mail yoluyla iletebilirler. Böylece sigorta giriş işlemleriniz gerçekleştirilebilecek ve sigorta işe giriş bildirgeleriniz size mail yoluyla iletilebilecektir. Yine aynı şekilde, stajını kamu kurum ve kuruluşlarında gerçekleştirmeyecek olan öğrencilerimizin “Çankaya Üniversitesi Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formu”nu da doldurmaları ve stajları bittikten sonra bize mail yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir. İlgili formun doğru doldurulabilmesi adına formun içerisinde yazılı olan yönergelerin dikkatle okunması oldukça önem arz etmektedir. Ek olarak, mail yoluyla iletilen belgelerin ıslak imzalı kopyalarının bir sonraki dönem teslim edilmek üzere saklanması ve tarafımıza teslim edilmesi gerekmektedir.

Yukarıda bahsedilen formların doldurulması ve gönderilmesi bölümümüzce yeterli görülmektedir ve ayrıyeten başka bir form göndermeniz talep edilmemektedir. Bu formların staj başlangıç tarihinden 1 hafta önce bölüme iletilmiş olması gerekmektedir.

Fakat çalışacağınız kurumun talep etmesi durumunda, öğrencilerimiz “Staj Formu 1” ve “Staj Formu 2” isimli belgeleri mavi kalemle doldurarak ve imzalayarak obicakci@cankaya.edu.tr adresine mail yoluyla iletebilirler. Belgeler ilgili yetkililer tarafından imzalanacak ve sonrasında tekrar mail yoluyla size iletilecektir.