Bu Yıl Mezun Olacak Sevgili Öğrencilerimizin Dikkatine,

2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Covid-19 pandemisi nedeniyle geçen yıl olduğu gibi online olarak gerçekleştirilecektir. Düzenlenecek Online Mezuniyet Töreni’nde yayınlanacak klipte kullanılmasını istediğiniz üniversite arkadaşlarınızla birlikte okul yıllarınızda çektirmiş olduğunuz toplu fotoğrafları psy@cankaya.edu.tr adresine 18/06/2021 Cuma gününe kadar göndermeniz gerekmektedir. Tekli fotoğraflar, uygunsuz fotoğraflar, 18/06/2021 tarihinden sonra gelen ve/veya aşağıdaki metin olmadan iletilmiş olan fotoğraflar dikkate alınmayacaktır.

Fotoğraf Kullanımı Onay Metni:
‘İletmiş olduğumuz fotoğrafta yer alan ……, ……, ……., ……., ad soyad ve okul numaralı Çankaya Üniversitesi öğrencileri olarak, iletmiş olduğumuz fotoğrafların uygun bulunması halinde Mezuniyet Töreni için hazırlanacak video ile videonun yayınlanacağı Üniversitemizin Sosyal Medya ve YouTube hesaplarında kullanılmasına izin veriyoruz.’

İlgilenen öğrencilerimize duyurulur.